CFGM, CFGS, Curs 2024_25

INICI DE LES ACTIVITATS LECTIVES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL Curs 24_25

Avui 20 de setembre l’IES Santa Margalida  inicia un any més les seves activitats lectives de Formació Professional.  Per enguany hi ha importants canvis en tota la normativa que regula la nova FP, principalment destacable que l’alumnat de primer curs també realitzarà un període de pràctiques al final del tercer trimestre.

El matí han començat les seves classes l’alumnat de FPGB de Serveis Comercials. Aquest any amb grups ben nombrosos tan a primer com a segon curs.

L’horabaixa comença la seva activitat l’alumnat de FP del CFGM TAPSD, CFGS Tècnic Superior d’Educació Infantil i CFGS Tècnic Superior en Integració Social.

Aquest curs continuam amb l’oferta pel que fa a la formació ocupacional, a través dels Certificats de Professionalitat de nivell 1 de Neteja d’edificis i superfícies i el de nivell 2 d’Atenció a Persones dependents en el domicili. El primer certificat ja comença el proper dia 27 de setembre.

Enhorabona a l’alumnat per haver decidit iniciar la seva formació a través de la Formació Professional, i gràcies per confiar amb el nostre IES.

Coratge, feina, èxit i endavant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *